Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Van 1 10-12nm szobán azt...

Van 1 10-12nm szobán azt szeretném fűteni, kémény és gáz nincs, vmi ötlet hogy miből jönnék ki olcsóbban?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 07:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszia válaszokat kb 70 cm a falam(tőmés) gondolom arra már nem kell szigetelés am ténleg csak 1 szobára akartam parapettes konvit a csonk 200k kapunbellül 1 konvi 60-70k +terv meg anyag sztem 350-400kból megvan és sztem fele a rezsi mint a villanynak
2015. máj. 1. 21:46
 12/12 anonim ***** válasza:
1 szobára levetítve arányában nem kerülne sokkal többe a villany, mint a gáz. 1 szezon gázzal mondjuk legyen 25 ezer forint ekkora szobára, villannyal meg legyen 30 ezer. Az 5 ezerbe szerintem nem hal bele senki, ellenben a gáz kiépítésével, meg a veszélyével, mert abba én is belehalnék. S már régen is termosztátosakra csinálták az olajradiátorokat, így az is takarékosan működik.
2016. máj. 8. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!