Hogy működik az átalány utáni hónapban beolvasott állás kiszámlázása?
Figyelt kérdés
Az új lakásban először átalányban jött ki a villanyszámla ami reális, 7 ezer forint volt (40 négyzetméterre, két fő, csak este itthon, villanybojler... ) majd következő hónapban beolvastam, 20 ezer. Aztán ismét nem olvastam be, megint 7 átalányban, majd ismét beolvastam, megint 20 ezer. Ez irreálisan magas lenne! Esetleg úgy működik, hogy az előző hónap különbözetét az átalányhoz képest is rárakják az aktuális számlára? Beolvasásnál az utolsó három (tizedes) számjegyet is beírtam, azt olvastam, azt se kell, mert akkor többet fizet az ember. Ennek van értelme? Tud valaki segíteni?2015. márc. 21. 15:01
1/1 kovpet válasza:
Leolvasod a villanyórát és kiszámolod, hogy mennyi fogyott.
Ha nem annyit számláztak, az nem jó.
De rajta van minden a számlán. Ha valami nem jó, akkor hívd fel őket és kérdezd meg, el fogják magyarázni.
A tizedesek miatt nem fizetsz többet nyilván, kivéve, ha nem tizedesnek értelmezik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!