Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Zalaegerszeg, Nagykanizsa,...

Zalaegerszeg, Nagykanizsa, esetleg Letenye?

Figyelt kérdés
Adódott egy munkalehetőség, és eldönthetem, hogy Zalaegerszegen, vagy Nagykanizsán szeretnék dolgozni. Illetve, lenne még egy lehetőség Letenyén is. Mivel mindenképpen költöznöm kellene, ezért szeretném tudni, hogy hová érdemesebb költöznöm? Tapasztalatok? Egyébként 26 éves, egyedülálló nő vagyok. Egy ismerősöm Zala megyei, szerinte ha eszem van, nem költözök oda, mivel állóvíz az összes, de szeretnék több véleményt meghallgatni.

2015. márc. 2. 19:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hol fogsz dolgozni?

NEm mindegy, hogy venni akarsz vagy bérelni. ZEgen nagyobb a lehetőség mindkettőre, az árak Zegen Kanizsán kb azonosak.

2015. márc. 2. 20:17
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Én nem mennék sem Zalaegerszegre, sem Nagykanizsára, egyszerűen unalmas, kiöregedett és szegény városok. Nagy a munkanélküliség. Akkor már inkább Letenye, ott van a Horvát határ is, nyáron szuper. :)
2015. márc. 2. 20:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán egerszegen meg Kanizsán több a munkalehetőség
2015. márc. 2. 20:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Munkám az már lenne, úgyhogy az nem téma. Csak nem tudom, hogy érdemes-e odaköltöznöm. Vagy inkább fogjam magam, és irány külföld.
2015. márc. 2. 20:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Lakást bérelnék, és a cég fizetné a bérletet, csak a rezsit kellene nekem.
2015. márc. 2. 20:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Mármint a zalaegerszegi és a nagykanizsai esetben fizetnék a bérleti díjat, a letenyei esetében nekem kellene megoldani,de gondolom, akkor Nagykanizsán élnék, és onnan járnék be.
2015. márc. 2. 20:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Kanizsa halott város, inkább Egerszeg, bár az sem egy nagy szám.

Letenyét meg felejtsd el, az csak egy nagy falu, város is csak azért lett mert volt középiskolája pár évig a 90-es évek elején.

2015. márc. 2. 21:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben biztosan Zalaegerszeget választanám. Nagykanizsáról biztos nem ingáznék Letenyére. Ami engem illet, én biztos elmennék egy-egy napra (vagy egy napra Nagykanizsára és Letenyére, egy napra pedig Zalaegerszegre) mindhárom helyre körülnézni, hogy milyen személyes benyomásaim vannak, mert mondhat bárki bármit, a szubjektív szempontok is számítanak, és nem mindegy, az ember milyen lakókörnyezetet választ magának - esetleg hosszú távra.
2015. márc. 6. 18:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagykanizsát és Letenyét jól ismerem, Zalaegerszeget annyira nem, de ott is jártam többször.

Elég unalmas mindhárom... Letenyére semmiképp se költöznék, az csak egy nagyobb falu, semmi az ég világon nincs ott. Főleg bejárni nem éri meg Kanizsára, főleg ha még lakást is neked kéne ott keresni, ez így felejtős.

Nagykanizsát egész szépen felújították mostanában, a város maga nem csúnya. Nem tudom mekkora igényed van szórakozásra, igaz van ott 1-2 szórakozóhely, mozi, színház, más nem igazán, én főleg a jó éttermeket, kávézókat hiányolom nagyon. Elég nyugis város, ha te is nyugis vagy, akkor végülis nem rossz. Azért menekülnek onnan az emberek, mert munkalehetőség nincs. De ha neked lesz munkád, akkor ez végülis nem is számít.

Zalaegerszegen azért több a lehetőség szórakozásra, vásárlásra, de a város maga nem szép, én nem költöznék oda.

Szóval én Nagykanizsára szavazok.

2015. márc. 7. 12:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat félreértettem. Tehát ha Letenyén dolgoznál, akkor is Kanizsán laknál inkább és a cég fizetné, vagy Letenyén laknál és magadnak kéne fizetni a lakást. Egyik esetben se választanám Letenyét...

Amit egyik válaszoló írt, hogy Letenye a horvát határ mellett van. Nagykanizsáról a határ mindössze 20 perc, szóval egy horvátországi kirándulásnál, nyaralásnál nem oszt az a 20 perc, ez nem érv Letenye mellett :)

2015. márc. 7. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!