Zalaegerszeg, Nagykanizsa, esetleg Letenye?
Figyelt kérdés
Adódott egy munkalehetőség, és eldönthetem, hogy Zalaegerszegen, vagy Nagykanizsán szeretnék dolgozni. Illetve, lenne még egy lehetőség Letenyén is. Mivel mindenképpen költöznöm kellene, ezért szeretném tudni, hogy hová érdemesebb költöznöm? Tapasztalatok? Egyébként 26 éves, egyedülálló nő vagyok. Egy ismerősöm Zala megyei, szerinte ha eszem van, nem költözök oda, mivel állóvíz az összes, de szeretnék több véleményt meghallgatni.2015. márc. 2. 19:37
11/14 anonim válasza:
Azé na.Kanizsán lakok és itt van munkalehetőség.Csak keresni kell.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Voltam mindhárom helyen, Letenye semmiképp, a másik kettő meg..hát semmi. Még Zalaegerszeg jobb, talán ott legalább van aquapark is, ami nyáron nem jön rosszul. EGyébként szombathelyi vagyok, innen mennék, de azt hiszem, maradok inkább itt, egyenlőre. Nem akkora a fizetés, hogy megérné költözni. Egyébként mindkét városál olyan érzésem volt, mintha valaki volna a lezárt táblát..mármint lezárva az jdonságnak...nem tudom elmagyarázni, a léneg, h szinte tapintani az unalmat és a búvalbéleltséget a levegőben..legalábbis többször ez volt az érzésem. Elnézést kérek az ott élőktől.
2015. márc. 16. 18:20
13/14 A kérdező kommentje:
kirakta volna a lezárt táblát...a kirakta szó kimaradt.
2015. márc. 16. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!