Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Van e olyan bank, vagy szervez...

Van e olyan bank, vagy szervezet, amelyik egy 65 éves ember öröklakását, életjáradékért lakottan megvesz?

Figyelt kérdés

2015. febr. 13. 07:35
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Szervezetről nem tudok. Inkább a környék normálisabb emberei között nézelődnék. Rikárdóékat hatalmas nagy ívben kerüld, ha nem szeretnél a saját kerted végén disznóól lakni, és rabszolga lenni.
2015. febr. 13. 07:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
www.hild.hu, ők már régóta foglalkoznak ezzel. De ötletem sincs,nehogy mennyire megbízhatóak stb., csak hírből ismerem őket.
2015. febr. 13. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Több ilyen is van. Hild, v. otp életjáradék. Fizetnek valamennyit a lakásért és havonta adnak pénzt érte. Én (nem mondom) sajnos ismerem őket és nekem nagyon rossz a tapasztalatom velük kapcsolatban,nem akarnak majd kifizetni semmilyen javítást,felújítást..stb(hiába van a szerződésben). Másrészt sosem értettem hogy ha valakinek(nincs családja) az miért egy banknak ajánlja fel a vagyonát??
2015. febr. 13. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Rokon vagy ismerős nincs, akivel eltartási szerződést kötnél?

Ha jól van megírva a szerződés, akkor bármi szerződésszegés miatt perelheted az eltartót. Ellenben bankot perelni igen rázós ügy, a banknak mindig igaza van. Akkor is, ha nincs igaza. Rokon pl. megjárta egy bankkal, a bíróság a banknak adott igazat nyilvánvalóan a bank hibájából keletkezett több milliós kár esetében. Másodfokon is csak azt tudták elérni, hogy a kár kisebb hányada maradt az övék.

2015. febr. 13. 16:30
 5/5 Joe.38 ***** válasza:
OTP bank
2015. febr. 14. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!