Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Gázbojlerem vagy a konvektorom...

Uccso89 kérdése:

Gázbojlerem vagy a konvektorom sokat fogyaszt?

Figyelt kérdés

Van egy két szintes, összesen 90 m2 házunk.

konvektorral és cserépkályhával fűtünk. Lent cserépkályha, fent 2 konvektor. Ezen kívül a bojler is gázzal megy. 5-en vagyunk. Borzasztó fűtés számlákat fizetünk. Nem tudom a konvektor vagy a bojler miatt.

A cserépkályha meg eszik 35000 ft értékű (1 m3) hasított tűzifát és a 2 konvektor + bojler 30.000 ft gázt. Ez hogy lehetséges. Nagyon soknak találom:( Ezt el tudná nekem valaki magyarázni???

2015. febr. 11. 09:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A helyiséghőmérsékletek nem magasak ,bár az is számít,hogy éjszakára le vannak-e véve a konvektorok ,meg amikor nincs otthon senki ,akkor sem kell fűteni.Legalábbis nálunk így van a programozható termosztát beállítva.

Az előzmények ismeretében én továbbra is azt mondom,sokak ezek az összegek egy havi fűtés és melegvíz számlára,egy ekkora háznál.

2015. febr. 16. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!