BELA0201 kérdése:
Mennyi km3 gáz lehet ez?
Figyelt kérdés
új albérletbe költöztem ahol általányként havi 12 000 ft-ot fizetek gázra. Ez hány km3 gáznak felelhet meg?2014. nov. 28. 12:13
2/7 anonim válasza:
Így szebbbbb! m3 -nem? oszd el az összeget~13 ft/m3 és ezt szorozd fel 12 hónappal! Gondolom érthető! A megoldást várom :D
3/7 anonim válasza:
13 forintos gázár köbméterenként??? De szép is lenne!
112 forintos átlagos gázárat számolva kb 106 m3 [és nem köbkilométer] gázról beszélünk!
4/7 anonim válasza:
#2 vagyok! Bocsi, 130 at akartam lemaradt. a nulla! mj: gondolom azért Bela is rájött volna, hogy elírás! :D
5/7 anonim válasza:
#3 as Nem vetted figyelem be-álltalányt fizet! 11/hó*12000. majd év végi leolvasás...
6/7 anonim válasza:
Na Bela + sértettünk?!! ;) de azért tanultál-nem km3 hanem csak m3. wasszus! azért annyi-köszönöm ! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!