Tigázos gázórán hány plombának kell lenni?
Figyelt kérdés
Az enyémen van egy nagy sárga műanyag kör a tetején,az elején a számláló oldalt egy kis szürke műanyag szegeccsel (vagy mi az)van összefogva és ennyi. Lehet,hogy hiányzik róla valami? Szomszédék Főgázosok,náluk még plusszba le van ragsztva a szegecsnél egy Főgázos matricával is,de amúgy náluk sincs más. Mivel a napokban arrra ugrált amacska,és már nem emlékszem,hogy nézett ki,félek,hogy leszedett róla valamit ( a villanyórán pl. van zsinór is,és van olyan gázóra,amin zsinóron van még egy plomba).2014. nov. 15. 02:03
1/6 anonim válasza:
Nekem kinti órám van (Tigáz), de matrica soha nem volt rajta.
Viszont kettő sárga műanyag plomba van a hollandikon. Hogy az óra után minek, azt el nem tudom képzelni, de ott van.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi aválaszokat,akinek 2 plomba van,annak van valami zsinóros? Itt a házban a szomszédnak szintén nincs,gázos azt mondta,már nem raknak rá. Csak egyszer már megszívtam az elműnél villanyóra cserekor,akkor se nyűltam hozzá(nem is értek ezekhhez meg nem is érné meg nekem) és akkor találtak valami fogónyomot és "megkötbéreztek",az ügyvéd is azt mondta jobb , ha fizetek. Azóta nagyon parázok mindne óravizsgálattól,és most,hogy ott találtam a macskát,ami minden zsinórnak nekiesik,megijedtem,hátha ezen is volt. Amúgy nekem azért 1 plombás(+ a kis szürke záró gomb,sztem az is plombának számít) mert csak egy bemenete van a gázórának felül,gondolom ott is jön ki valahogy a gáz,ahol bemegy.
2014. nov. 16. 08:47
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Máskor keress jobb ügyvédet. Ha tudod, hogy neked van igazad,és mégis fizetsz, háát... Akkor meg is érdemelted. Jó nagy balfék vagy, már bocsi. Tudom, ez nem ide tartozik, de muszáj volt leírnom.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát a villanyóra ügyben több ügyvédet is megkerestem a szitu a következő volt: vagy fizetek 80 ezret (ami az eredeti fele) vagy pereskedek-az ügyvéd díja kb 100 ezer+az eredeti követelés 200 ezer körül volt+ha kérek szakértőt nekem kell meghelőlegezni+bírósági illeték-az ügyvédet persze nekem kell előre fizetni,és ha vesztek,akkor ezt mind fizethetem+ az ő ügyvédjüket,az órát meg valszeg a szerelők direkt megbuherálták,úgyhogy mert akkoriban sok ilyen ügy volt elműnél és tigáznál is.Az esélyeim így max 50% lett volna,és ha vesztek,kb 6-7-szeresét fizethettem volna és hónapokig az idegeskedés..sajnos szoptam,mert nem tudtam ezeklről az esetekről és anyám volt otthon,azt meg jól átbaszták,illetve azóta tudom,hogy ha óracsere van hozni kell tanúkat...de am. nézz körül ha érdekel tigáz-elmű büntetések ügyben sajnos nem egyedi az esetem,és ha az ember nincs résen könnyen megjárhatja ártatlanul....
2014. nov. 18. 22:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!