Szerintetek ennyi pénzből meg fog tudni élni a mi kis kétfős családunk?
Kb. 200 000 forintunk lesz egy hónapja, de abból 50ezer fix albérleti díj.
Tehát marad 150 minden másra. Elég lehet ennyi?
Az 70 e fejenként , meg lehet élni belőle , de elég szűken , ennyiből nem lesz nagy jövőtök....
Ha extra kiadások jönnek ( fogorvos,gyerek , autó,szülinap, elromlik valami ) akkor baj van....
Fejenként 100e kéne a normálisabb életvitelhez , de inkább 130-150e fejenként a tényleg normális élethez.
Köszönöm a válaszokat.
De rosszul írtam ki. :/
Elszámoltam. A 200-ban az 50-es bérlet már nincs benne. Azt külön vettem.
Tehát, újra: 250 van összesen, és abból 50 a bérlet. Na, így jó. Csak délután elszámoltam. :)
(Utolsó, ez csak az én fizetésem, a vőlegényem picit keres csak kevesebbet, és az ő teljes fizuját eltesszük. Úgyhogy havi szinten 200 ezer körül teszünk el. :) )
Utolsó !
Megnézem amikor te félreteszel két százezres fizetésből és szép kényelmesen élsz !Hol élsz te ? A Marson ?
Nekem is 100e a fizetésem és a munkatársaimnak is , ennyiből lehet , hogy meg lehet élni , de nem kényelmesen.Rezsire kapásból elmegy 30-35e , az autó havi költsége 30e körül van éves szinten ,enni kell , ruházkodni , az elromlott dolgokat pótolni kell ( minden egyre modernebb , drágább , de semmi sem tartós ), orvos , nyaralás , beiskolázás stb .....És még ebből kéne egy 10 milliós lakásra félretenni nem ?Számold ki mennyi idő alatt lesz meg !
Éves szinten semmi sem marad két százezres fizetésből !
Ha jön egy betegség , vagy valami előre nem látható probléma , akkor bajban vagy(unk )!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!