Szerintetek melyik fűtési megoldás lenne olcsóbb?
az elektromos melegítőeszközöknél minden jobb
én már begyújtottam a cirkóba
vályog fal rossz hőszigetelő. azt a részt fűtsed max ahol vagy, csukd be az ajtót.
hősugárzó sokat fogyaszt (600-2500W) és nem költséghatékony.
A villany drágább a gáznál (ez csak vezérelt áram és gázpalack esetén nem igaz).
A vályogfal nem rossz, de nem is olyan kiváló hőszigetelő mai viszonylatban.
Ajánlották a fűthető takarót, az jó lehet, nekem csak melegítőpárnám van, de nagyon szeretem. Alig fogyaszt és átmelegít. A szoba persze nem lesz tőle melegebb, de ha csak kicsit fázik az ember vagy át van fagyva és jobb, ha a testéhez közel van jó meleg, akkor sokat jelenthet.
(Én villannyal fűtöm a házam, de itt nincs gáz, a ház pedig jól szigetelt. Igazán jól.)
De ki az, aki még nem fűt, pedig telik rá? Valami jól körbepakolt szigetelt lakásban lakó? Passzívház-tulaj? Apró lakásában szerverszobát üzemeltető? :D
Bár ha lenne hővisszanyerős szellőztetőnk, akkor lehet, hogy még nekünk is menne. De már elég régen van errefelé enyhe téli hőmérséklet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!