Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Tényleg van olyan törvény,...

Tényleg van olyan törvény, hogy télen, novembertől márciusig számlatartozás esetén sem köthetik ki a gázt, illetve a fűtést?

Figyelt kérdés
Vagy ezt már eltörölték?

2014. okt. 16. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

A kilakoltatásra vonatkozik a törvény nem a szolgáltattatásokra,azaz akár egy januári farkasordító hidegben szó-nélüli is kiköthetik a gázodat!

Az a legjobb ha bemész a szolgáltatódódhoz,velük egyeztettetsz,vagy a haladékot kérsz

2014. okt. 17. 04:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, hogy vedd magadhoz azokat a csekkeket amiket már befizettél, és egyezz meg velük a hátralék további rendezésére. Ők is jobb szeretik az ilyet, felvésik, és amíg ahhoz tartod magad, eszük ágában sem lesz a végrehajtót a nyakadra küldeni.
2014. okt. 17. 08:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, én legkevésbé a kikötéstől félnék, engem az jobban izgatna, hogy egy idő után ráterhelik a lakásomra. Sokra megyek vele, ha még ég a villany, de közben rávezetik a tulajdoni lapra a Démász igényeit..
2014. okt. 22. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:

A tulajdonlapra terhelni már csak azok után szoktak, ha a behajtás mindenféle módja sikertelen lett!!

Ha megegyezel velük valami elfogadható részletekben való fizetéssel, és látják hogy azt betartod, eszük ágában sincs behajtást indítani ellened. Az nekik sem igazán jó, hiszen tudják, hogy ma egy ingatlant nem olyan könnyű eladni. Tehát ők is hajlanak a közös megegyezéses törlesztésre!!!

2014. okt. 23. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!