Mi van akkor, ha jöttek vízóraállást leolvasni, de én nem voltam otthon ez idő alatt?
Figyelt kérdés
első alkalommal amikor jöttek hagytak a postaládában egy értesítést, hogy ekkor és ekkor újra eljönnek, én viszont második alkalommal se voltam otthon (nem jószántamból) ekkor már semmit sem hagytak itt. mi a teendő?2014. szept. 26. 11:47
2/4 anonim válasza:
Telefonon diktáld be az óra állását,vagy mondjad mikor vagy otthon.Neked is munkahelyed van,oldják meg .
A napokban villanyórát cseréltek.A megbeszélt időre nem jöttek,3 órát vártam rájuk .Másnap 10 kor telefonáltak ,itt vagyunk.Én meg dolgozom,oldják meg.Tegnap miért nem telefonáltak ,hogy nem tudnak jönni ? Az óra kint van,hozzáférnek.A papírt meg nyomják mellé .
Érdekes ,így is sikerül megoldani az óra cserét .
3/4 anonim válasza:
Az első papíron nem volt rajta a leolvasó telefonszáma? Nálunk ez a szokás.
Ha nem, akkor meg a vízmű számát hívd.
4/4 A kérdező kommentje:
nalunk nem tudom miert, de nem fogadjak el a papirra kiirt, vagy telefonon bediktalt oraallasokat.az ora meg sajnos benn van a lakasban de felhivtam oket es egyeztettunk idopontot :) koszi a valaszokat
2014. okt. 4. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!