Kb. mennyi a havi rezsije egy kisebb,3 szobás lakásnak?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 09:54
1/5 anonim válasza:
távfűtés? konvektor? házközponti fűtés? vízórás? nem vízórás?
2/5 anonim válasza:
Nálunk egy 45m2-es 1,5 szobás lakásnak a rezsije
Nyáron: 20e
Télen: 40e
3/5 anonim válasza:
A három szobás lakás nem kicsi. Nemcsak a fűtés a meghatározó, hanem az áramhasználati szokások is. Energiatakarékos nagygépek, számítógép használat...stb. Víz-csatorna...ez attól függ, hányan költöztök. (Fürdés-mosás-mosogatás), ott van a közös költség is, illetve még nem beszéltünk a telefon-internet-tv előfizetésről. Ez is a rezsi részét képezi. Aki mindezt húzezerből kihozza, na oda szeretnék én költözni!!! (El ne hidd már! )
4/5 anonim válasza:
Szerintem az internet, meg a mobiltelefon számla nem tartozik a klasszikus "rezsi" kategóriába.
Egyébként általában: víz, villany, gáz, közös költség, szemét, és fűtés. Ezek közül néha összevonnak ezt-azt, pl. szemét és közös költség, vagy melegvíz és fűtés.
Ezek az alapdolgok kijöhetnek nyáron 20e-ből. De inkább több. Persze ez tényleg attól függ hányan laknak a lakásban. Nem mindegy, hogy 2 fő vagy 4 fő fürdik, főz, wc-t használ, áramot használ, stb...
5/5 anonim válasza:
Ja, és persze spórolni is lehet. Hallottam olyanról, ahol 4-en megfürdenek ugyan abban a fél kád vízben, aztán a vizet benne hagyják a kádban, mert WC használat esetén vödörrel a kádvízből kimerve öntik le a WC-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!