Üres lakásnak mennyi a rezsije?
Ha van egy lakásom, de se nem lakom benne, se nem akarom kiadni, mi az az alapdíj, amit fizetni kell?
Pl. a közös költség nálam elég magas...
panelre gondoltam. Van egy lakásom, de lehet, hogy a jövőben egy ideig nem fogok benne élni.
Tudom, albérleteztetés, de én nem szeretném, viszont jelenleg elég magas a rezsije, nyilván.
Valahol be kell jelenteni, főgáz, elmű, ilyesmi, ha nem nem lakott? Úgy tudom, hogy nyilván valami minimális összeg van, kérdés ez mennyire minimális, illetve pl. a közös költséggel mit tegyek, ez nálam nagyon magas.
Köszi a válaszokat!
elég bosszantó, mert ezeket nem tudom fizetni, albérleteztetni meg nem akarok...eh, majd kitalálok valamit.
Nem panel, hanem egyedi fűtéses cirkós polgári lakás.
Ha nem lakjuk: 15 közös költség+3 elmü, 6 gáz. Ha a upc be van kötve, az 5 még pluszban.
Ha lakjuk, ez 3 ezerrel több, nevetséges.:D télen mondjuk 10-zel.
Panelban ha nem laksz ott , akkor is fizetni kell :
- közös költség
- vizdíj alapdíja
- gáz
- távhő
A közös költség váltózó 200-5000 Ft , a víz alapdíj havi 1000-2000 , gáz alapdíj havi 1000 körül , távhő évi 120-130 e egy 36m2 - es lakásra ...
Tehát havi 16 e körül .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!