Hogy lehet nálunk 9323forint általány villanyszámla az Eonnál?
Öt éve élek együtt a barátnőmmel az apám tulajdonában lévő lakásban, minden számla az ő nevére jön, eddig kutyának sem tűnt fel, hogy nem ő lakik itt. Mi is fizetjük rendesen a számlákat, senki sem érdeklődik, pedig apám nincs is ide bejelentkezve, csak mi.
Én azt tudom tanácsolni, hogy ha megérkezik a kötbérről szóló levél, akkor édesanyáddal menjetek be az ügyfélszolgálatra és tegyetek rendet. Ha anyukádé a lakás és oda is van bejelentve, akkor szerintem az áramszolgáltatónak az ég világon semmi köze hozzá, hogy ki a valódi fogyasztó. Addig is fizesd rendesen a számlákat, mintha mi sem történt volna.
Az áramszolgáltatónak semmi köze ki lakik a lakásban.
Egy a lényeg,a fogyasztás midig időben ki legyen fizetve.
Egyenlőre a lakás nem lett elidegenítve sem .
Egy buta tyúk lehetett az infóban .
Ne hagyjad már hogy telebeszéljék a fejedet hülyeségekkel!
Gondolkozzál egy kicsit!
Szerinted pl. ha én adom fel a szomszéd csekkjeit a postán, akkor küldenek neki kötbérről számlát? Vagy aki albérletbe adja a lakását, de nem íratják át a mérőket?
De ha ki is mennének "ellenőrizni", akkor nyilván tudod magad igazolni, hogy milyen jogcímen vagy ott. Ámbár a szolgáltatónak semmi köze hozzá.
Csak annyi bukó van a dologban, hogy semmilyen ügyet nem tudsz intézni, mert valóban nem veled állnak szerződésben. Nem tudsz pl. módosítani a részszámlákon... kb. semmit. Ha legalább egy meghatalmazásod lenne anyukád részéről, melyben meghatalmaz téged, hogy a szolgáltatónál bármilyen ügyben eljárhass, akkor tudnál vmit is tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!