Mi anyagilag nagyobb teher, a rezsi vagy az élelmiszer és egyéb egy 6 fős családban 52 nm -en?
Mégis miben reménykedsz, ha eddig is ekkora bunkó volt?
Ahogy írtad, neki csak nevelőnőnek meg ingyen bébiszitternek kellesz.Az ő rezsije alig nő párezerrel kettőtöktől, te viszont egy jelentős kiadást fedezel helyette, feltételezem főzöl-mosol rá, foglalkozol a gyerekeivel.
Ő mit is tesz érted, értetek?
Az ő gyerekeinek a suli/ovi költségét ő fizeti, de ez minimális, hiszen egy halom kedvezményt kap az államtól.
Igen, elég tapló, ez tény, de én sem vagyok simulékony, néha én is kinyitom a szám, amikor besokallok, akár a kiadásokba, akár abba, hogy nem vagyok megbecsülve. Igen, nekem jóval kevesebb lenne a költségem, ha ketten lennék a lányommal. De biztos, hogy egyedül akarok egy albérletben megöregedni?
"Ő mit is tesz érted, értetek? "
Azt hiszem, ez a lényeg, nagyon jól látod. Az a baj, hogy akárhogy keresem a választ, nem találom :(
Szerinte neki köszönhetem, hogy van fél telkem/ házam... szerintem meg annak, hogy dolgozom, és jól keresek. Csak az a baj, az az ingatlan még lakhatatlan... már régen ott lennék..
Az jó dolog, hogyha még reménykedsz abban, hogy helyre tudjátok hozni a dolgokat, semmi kivetni való sincs abban, csak ne ess át a ló túlsó oldalára.
Kaphatsz itt tanácsokat, hogy hogy döntsél, de ezt egyedül te tudod csak igazából megtenni.
Mivel nem ismerünk titeket, ismeretlenül és az infók alapján senki nem fogja szerintem azt mondani, hogy maradj a pároddal, mert hát ezek alapján egyértelműen egy bunkó ember, és ilyen nézőpontból ennél jobb az is, hogyha egyedül öregszik meg az ember. Más lenne, ha ismernénk titeket, esetleg kérj barátoktól is tanácsot, hogy mit tennének a helyedben.
"De biztos, hogy egyedül akarok egy albérletben megöregedni?"
Miért ha elhagyod, többet nem lehet már párod? Esetleg egy normálisabb?
Gyűjtsd a blokkokat, írd a kiadásokat. Hó végén összeadod, majd elkéred a párodtól a csekkeket és a kiadásairól szóló számlákat. Majd akkor meglátjátok mennyire nem vagytok egálban. De ha már nincs MI, akkor neki kéne nagyobb részt fizetnie, hiszen neki 3 gyereke van!
Nálunk 2 felnőtt, 2 gyerek van, a rezsi 45 körül mozog télen. A kaja és egyéb 70-80e körül van. Nálatok még nagyobb a különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!