Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mi anyagilag nagyobb teher, a...

Mi anyagilag nagyobb teher, a rezsi vagy az élelmiszer és egyéb egy 6 fős családban 52 nm -en?

Figyelt kérdés
A férfi a rezsit fizeti, a nő a vásárlást 2 felnőtt és 4 kiskorú gyermekre. 52 nm panel. Vélemények?
2014. ápr. 27. 10:49
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Sajna így van, ahogy írod :( Bár ezt ő nem érzi így. Én így is keveset adok, és amit én teszek bele ebbe a kapcsolatba, azt bárki megteszi, és a házimunka és gyereknevelés nem munka. Ja, erre gondolhattam volna, mikor odacuccoltam, meg hülye vagyok, értem én. De érdemben ilyenkor mit lehet tenni, ha nincs hova mennem?
2014. ápr. 27. 11:38
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

Mi az, hogy nincs hova menned? Mint írtad, a lányod már nem kicsi. Óvodába/iskolába jár gondolom.

Akkor szépen elmész dolgozni, kiveszel egy kis 1,5 szobás lakást a lányoddal, és kész.

2014. ápr. 27. 11:42
 13/27 anonim válasza:
Hát nehéz ügy. :( Ha ott akarod hagyni, ami ezek alapján érthető, akkor próbálj meg munkahelyet találni, hátha sikerül. Addig meg vhogy bírd ki. :(
2014. ápr. 27. 11:42
 14/27 A kérdező kommentje:
Van munkám, nincs ezzel gond. Elindulni nehéz megint, gyereket rángatni, pénzt félretenni kaucióra, tisztességes főbérlőt találni.
2014. ápr. 27. 11:47
 15/27 anonim ***** válasza:

Ha félsz a tisztességesség miatt, olyanhoz menj, ami hivatalosan bejelentett, adózik is utána. Úgy sok baj nem történhet.

1,5 szobás lakások már 30-45.000-ért vannak Pesten is, oda azért nem egetrengető a 2 havi kaució.

2014. ápr. 27. 11:51
 16/27 anonim válasza:

Hát neked kell eldöntened, hogy mit akarsz.

Ha már ezen gondolkodsz, hogy elhagynád, akkor csak az anyagiak miatt együtt maradni vele nem túl jó dolog, ráfogsz idegileg menni, már ha nem tudjátok megbeszélni, és jó irányba terelni együtt a dolgokat. Nehéz a váltás is, de próbálj arra gondolni - már ha döntöttél -, hogy jobb lesz úgy, új életet kezdhetsz stb. Ha a nehézségeire gondolsz az csak belül lehúzz. :(

2014. ápr. 27. 11:52
 17/27 anonim ***** válasza:
Elnézést, 40-45-öt akartam írni!
2014. ápr. 27. 11:54
 18/27 anonim válasza:
Sőt, kis szerencsével és részletesebb keresgéléssel olyan albit is kifoghatsz, ahol nem kérnek kauciót. Pl. Esetleg ismerőseidet kérdezd meg, hogy tudnak-e etéren vmit stb.
2014. ápr. 27. 11:56
 19/27 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, és a válaszokat, bár én még hiszek benne, hátha rendbe jön minden. De megnézem az általatok írt lehetőségeket.
2014. ápr. 27. 12:11
 20/27 anonim ***** válasza:

Ha a rezsin kívül te állsz most is mindent egy 6 fős családnak, ahol ennyi gyerek van, akiknek gondolom eleve a sulival kapcsolatban egy csomó kiadása lehet, akkor két főre nem lehet gond az albérlet és külön élet megoldása.

Beszélj a pároddal, hogy kicsit jobban becsülje meg, amit leteszel az asztalra, mert nem semmi. Én biztosan abba az irányba terelném, hogy közösen fizetünk mindent, hiszen közösen használjátok a dolgokat, ráadásul a 4 gyerekből 3 az övé. Szóval ez így ahogy most van, nagyon hülye helyzet.

2014. ápr. 27. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!