Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Lehet-e szomszédtól áramot...

Lehet-e szomszédtól áramot átvezetni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm lakásában albérlők laknak, és már lassan egy éve nem fizetnek albérleti díjat. Az ismerősöm kikapcsoltatná az áramot, de a szomszéd már most mondta, hogy Ő ad Nekik villanyt, mert sajnálja az albérlők gyerekét. Tehet ilyet?
2014. jan. 24. 12:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egy ideig hol fizettek, hol nem... Próbált engedékeny, elnéző lenni, haladékot adott, de most már átment abba, hogy egyáltalán nem fizetnek, sőt!!! Visszaélnek a helyzetükkel, nem is kicsit. Be sem engedik a lakásba, ha az albérleti díjért menne, egyszóval tarthatatlan az állapot. Engem úgy dühít ez az egész, hogy benne sem vagyok, és fel nem tudom fogni, hogy ilyet meg lehet tenni. Jóformán semmi eszköz nincs a kezében. Köszönjük a válaszokat!
2014. jan. 26. 12:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehet puritán dolog, de az ablakokat még mindig kiveheti a tulaj felújítás címszóval... Ha másképp nem megy...
2014. jan. 26. 13:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos lehet, hogy ilyen eszközökhöz kell folyamodnia, mert a "kedves" albérlők most hétvégén kijelentették, hogy akkor sem fizetnek, ha beledöglik. Szó szerint... :(
2014. jan. 26. 15:07
 14/14 anonim válasza:
NEM! adhat neki a szomszéd áramot! Ez konkrétan lopásnak minősül! (gondolom) benne van a szerződésbe hogy nem "szolgáltathatja" tovább. Amint ezt megteszi, fel kell jelenteni azt a bizonyos szomszédot, és ahogy előttem már írták, majd tőle is szépen leszerelik az órát, meg kap mellé egy "jó zsíros" csekket. Az albérlőket meg meg kell fogni "oszt" kib*szni a g*cibe. Odamenni pár jó nagydarab emberrel, és a hajuknál fogva kirángatni őket, aztán viszlát. mehet ahova akar.
2014. febr. 2. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!