Nektek mennyi most a gázszámlátok?
Figyelt kérdés
ugye volt rezsicsökkentés,enyhébba telünk..Én albérletben vagyok.Egyedül.Mindenképpen spórolni akarok,eddig 11ezret fizettem havonta egy tégla,37m2es családi ház mögött lévö kis lakrészre.És nem merem mondani,de 12-13 fokra állítom a termosztátot,amikor itthon vagyok felveszem 20ra kb.Fürdés is erröl megy,tűzhely nem. CSak nemtudom hogy éri meg jobban hogy folyamatosan fix hőmérsékleten tartanám(18körül) vagy ez..de eszi rrendesen,kipróbáltam fixen is :(2014. jan. 24. 06:50
11/17 anonim válasza:
Amikor Ausztriában dolgoztam a tulaj ki fagyasztott minket, reggele befagyott az ablak. Sajnos én nem tudom hidegben ki pihenni magam egész nap kint dolgoztam építkezésen mínuszokban . Nekem nagyon bevált az elektromos ágymelegítő , forró éjszakáim voltak :)
12/17 A kérdező kommentje:
otthon ,,melegedtem,, 7végén anyumnál.visszajöttem. nem egészen 2napra 10.5 m3 ment el 12fokra...az durva egy csöppet...:(
2014. jan. 27. 12:17
13/17 anonim válasza:
Egy 37 nm lakórész melegen tartása nem kevés . Főleg most vége az enyhe télnek ! Ez városban lehet 1.5 szobás lakás , és bizony ha rossz a fekvése meg a szigetelése nem ússza meg olcsón . Ezért szoktak bediktálás helyett előre bőven kalkulált átalányt fizetni akkor nem télen csapódik le az összeg . Nem tudom ,ez bérleményben csak hosszú távon válik be .
14/17 A kérdező kommentje:
majdnem 5hónapja lakok itt,de ugy voltam vele hogy ezt a telet még kibirom,tavasszal csak jobb lesz már rezsi tekintetében.aztán vagy keresek másikat,vagy ugy néz ki volt párommal ujrakezdjük..de ez még elválik..
2014. jan. 28. 00:07
15/17 anonim válasza:
Most kaptuk a számlát 28 ezer. 50nm-t fűtünk 20 fokra Budapesten, 4 lakásos társasházban.
Szerintem se piszkáld a termosztátot. Tapasztalatból mondom, hogy sokkal drágább a hideg helyiség felfűtése, mint állandó hőn tartása.
Ha van egy kis spórolt pénzed, ilyenbe érdemes befektetni: [link]
Mivel a tiéd, viheted a következő albiba is magaddal, és nem fog cserben hagyni!
16/17 anonim válasza:
Utsó remek ötletet adott, a norvég a világ legjobbja... Már 1974-ben tapasztaltam kompváróteremben!!
17/17 anonim válasza:
Szerintem, ha hazamész, akkor se vedd feljebb a termosztátot, így kevesebbet fogsz fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!