Nektek mennyi most a gázszámlátok?
Nem jó ha a termosztátot ennyire leveszed.Sokkal többe kerül újra felfűteni mintha simán 20 fokon tartanád, és a falak normálisan át vannak melegedve.
Beszélned kéne a főbérlőddel, hogy a csökkentést számolja át.Az is elképzelhető, hogy még a régi áron fizeted.
Ha kicsit leveszed, az jó. De a 12 fok már sok, drága visszafűteni. Vedd le 17-ig kb.
Az a havi 11 ezer az átalány vagy a mostani fogyasztás? Nem olyan sok az, ha nincs jól szigetelve a lakás. A nyílászárók milyenek? A gázóra mit mutat?
:D hát a szülés nem most lesz de köszi.Aki ki tudja használni a támogatást az használja.
Tudom hogy többe van a felfűtés,de ha igy is napi 6m3 elmegy erre a pici lakrészre ekkora hőmérsékletre,akkor mennyi lenne ha felveszem 17re.És nem vagyok otthon sokat,azért van igy levéve. Havi bediktálós vagyok,külön (központi) gázóra ugyhogy mutyizni sem tud vele a nénje, és a csökkentett árral,régi fa ablakokkal.Novemberben lett szerelve a radiátor rendszer mert akkor kezdödött a fütésszezon igazán és észrevettem hogy semmit nem melegszik.(ez meg is alapozta még akkor hogy vizesek a falak É-i oldalon,plusz penészesek.Tavasszal szép kis festés lesz..)Mivel 2éve senki nem lakott benne,nem tartom kizártnak hogy valami ,,gáz,, lehet még ezen felül is a rendszerrel...A szerelő meg már többet nem tudott csinálni rajta..
Olvasgattam itt régi témákban is hogy 50-60eFt/hó bediktálósoknak..hát az elég húzós..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!