Két fő kijön havi 130 ezerből?
Figyelt kérdés
Sajàt lakàsban,nem albérletben.
(annyit tudok a lakàsról hogy középső és gàzkonvektoros panel)
2014. jan. 15. 20:02
1/16 MrPifta válasza:
ha 130-nál kevesebbet költenek havonta, akkor igen.
2/16 tetro válasza:
Attól függ hol. Budapesten szerintem nehezen. Télen a rezsi 40ezer Forint legalább havonta. 95ezer forint pedig két főnek nem túl bőséges. Ha havi 50ezret számolsz kajára, akkor már csak 45ezretek van. nem tudom...
3/16 anonim válasza:
Saját lakásban bőven elégnek kell lenni, ha nem költenek fölösleges luxusra., vagy nem kész kajákat esznek, nem buliznak állandón.
4/16 A kérdező kommentje:
kisvàrosról van szó
2014. jan. 15. 20:55
5/16 anonim válasza:
Nehezen. Számolj utána, milyen kiadásaitok vannak egy hónapban, pl. felírhatod őket februárban, ha ráértek addig. Kezdődik a rezsivel és hasonlókkal: gáz, villany, víz, fűtés, hulladék, társasházban közös költség, tv, internet. Mobiltelefon. Kaja. Tisztító- és tisztálkodószerek (a szappantól a samponon, fogkrémen át a wc papírig). Ez az alap... Kultúra, ruházkodás, szórakozás két főre ennyi pénzbe nem fér bele, sajnos.
6/16 A kérdező kommentje:
Ruhàzkodàsra nem kell annyit költeni max félévente.Tisztàlkodószerekből van nagyos sok ìgy is.Ebben a vàrosban a közös költség kb 4000 Ft.
2014. jan. 15. 21:24
7/16 anonim válasza:
Tökéletesen egyet értek a 3 as.Biztosan ők is úgy élnek ,ahogy mi is .A kicsit is be lehet osztani ,a nagyot is el lehet ba**ni .
8/16 A kérdező kommentje:
Felesleges luxusra eddig sem költöttünk. A kajàzàst megkönnyìti hogy húst és zöldséget alig kellene venni mert én azt nagyszülőktől kapok :)
2014. jan. 15. 21:29
9/16 anonim válasza:
Hat, mi 110 ezerbol jovunk ki, 20 ezres hitellel, es 16 ezres kozos koltseggel. Kicsit irigylem azokat, akiknek ez kevesnek tunik. Nyilvan nem kaviart fogtok enni, de szerintem siman megoldhato es egy kis szorakozas is belefer.
10/16 A kérdező kommentje:
Hitelünk nincs szerencsére :)
Első közös otthon lenne,fiatalok is vqgyunk szóval kicsit félek ......
2014. jan. 15. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!