Gázfogyasztás? "rövid"
Kérem csak azok írjanak,akik gázzal fűtenek.
Még annyit,melegvíz,főzés benne van?
Osztom a 2 es válaszát.Ki vezet erről kimutatást otthon .
Mikor mennyi,időjárás függő .
Most nem akarlak megbántani, de hogy kapcsolódik a kettő egymáshoz? Minden ház más és más más a fűtőberendezések állapota, más a gázfelhasználásuk, a házak is van ami jobban van ami rosszabban vagy ami egyáltalán nem szigetelt. Van ami 100 négyzetméteres 3,5 méteres belmagasságú van ami 2,6-os. Van ami felett tetőtér van fűtve van ami felett csak a sima tetőtér.
Szerintem abból, hogy elkérdezel 5 embert hogy neki hány négyzetméteres és az mennyi gázt jelent, még csak közelítőleg sem tudsz következtetést levonni a leendő házadra.....
Már az is sokat számít, hogy egy társasház esetén pl. van-e szomszéd és ha igen, az mennyire fűt. Fűt-e egyáltalán? Panelban szokás, hogy pár birka körbefűtteti magát, ő alig fizet, a szomszédok meg sokat...
"Panelban szokás, hogy pár birka körbefűtteti magát,"
Ettől miért birka? Inkább élelmes. Ha a szomszédnál állandóan 28 fok van a lakásban, én is bolond lennék fűteni, mert akkor nálam fűtés nélkül is van 20 fok a lakásban, ami nekem untig elég. Akkor meg minek csináljak 23-25 fokot a lakásban, ha az már túl meleg nekem? Csak azért, hogy a szomszédnak kevesebb legyen a fűtésszámlája? Nem én vagyok az üdvhadsereg...
"Inkább élelmes. "
Jaja, élelmes féreg, hívhatjuk így is ha jobban tetszik :)
Azért féreg, azért birka, mert a szomszéd nem 28 fokot csinál, amiből elszipkázza a másik, hanem 20-22 fokot akar csinálni amiből szipkáz a szomszéd. A kettő nem ugyanaz lássuk be.
És hogy miért patkány féreg? Azért mert a szomszéd nem a másik fűtetlen lakását akarja fűteni...
Vagy a lakásába is átmennél ellopni az arany nyakláncát mondván nehogymár vegyél magadnak, amikor elveheted a szomszédtól is?
Próbáld ki ezt : [link]
Itt be tudod álltani a megfelelő para métereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!