Egy napra 6 kw áram megy el de hová?
De ha napi 6 kW, az hogy a csudába lesz heti 4 ezer? Nálunk feleannyi s ez nem vízdíj, hogy ekkora különbség legyen az országon belül. Vagy nem tudok valamit?
Én is méréssel próbálkoznék (a szivattyú nem tudom, mennyit eszik, de ha az a legnagyobb különbség, első körben megmérném azt), ha máshogy nem jönnék rá, mi van.
Írták a bojlert, az átalányt, de ha a nyári fogyasztást hasonlítod a mostanihoz, az se mindegy, esetleg most valamiért különösen sokat mentek a háztartási gépek, jöttek szerelők valami miatt, mit tudom én?
Ja, a 6 kWh a különbség? Bocs :)
S én is rosszul írtam, nem kW, kWh...
plusz a bojler, és azzal együtt jön ki a 4 ezer forint.
külön mérőn van a bojler és az áram. a bojler rendben van ugyanannyi mint azelőtt. a 6 kw csak az áramfogyasztás és csak ugyanazok mennek mint ezelőtt. leírtuk mikor idejöttünk plusz tegnapelőtt néztük és tegnap. így tudom hogy egy nap alatt 6 kw ment bele, most meg fogom nézni hogy éjszaka mennyi lett miután semmi nem ment csak a szivíttyú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!