Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Eez hogy a francban lehet?

Eez hogy a francban lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! nagyon kivagyok akadva....

Jelenleg nem vagyunk otthon,kulfoldon tartkozkodunk.

Minden egyes szamla idore pontosan van es volt is fizetve.

Noss. a gondom a villany szamlaval van..

Az is idore pontosan jott mindig,nemreg kertunk rezsicsokkentest,es megis tortent. visszakuldtek 2x penzt.

1x 32145 ft-ot 1x pedig 42751 ft-ot tulfizetes cimen.

orultunk is,penzt atvettuk. kb 2 honapja hogy nem jott ujjabb szamla ( nem ertem miert...) egy ismerosunk fizeti a szamlakat,skypon mindig bemutatva hogy kifizette,ennyi jott ennyi osszesen a szamla. le is van pecsetelve.

kb 5 nappal ezelott ment hozzank ellenorizni a postaladat,es szelloztetni nincs villany sotet van... a biztositek okes,a kulso villany ora levan zarva ( blombazva vagy mi) ez megis hogy lehet? probaltuk hivni az aram szolgaltotot de nem hajlandoak felvenni,mi pedig nem 2 het mulva megyunk haza. ilyenkor mit lehet tenni? mi lehet az oka hogy kiakpcsoltak? nem is szoltak,tegnap erkezett egy leves hogy 30E forint elmaradasunk van,ezert kikapcsoltak. de ha elmaradasunk van akkor hogy jott ki szamla tobblet? hisz visszakuldtek 65E forintot hogy tul fizettuk. mi lehet az oka szerintetek? nagyon ideges vagyok,nem szandekozunk kifizetni 50-60 E forintot hogy visszakapcsoljak... jogtalanul kapcsoltak ki... Szerintetek mi lehet az oka? mit lehet azon kivul tenni hhogy majd bemegyunk panaszkodni?

Koszonom a valaszokat.

2013. nov. 8. 14:02
 1/4 A kérdező kommentje:
elnezest a felre irasokert,nem szokasom felre gepelni de nagyon ideges vagyok...
2013. nov. 8. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem valami tévedés lesz.

Hívogatni kell a szolgáltatót (ha jó a szám), mást nem lehet tenni. Esetleg az ismerős menjen be az ügyfélszolgálatra, ha van olyan ennek a cégnek.

2013. nov. 9. 18:43
 3/4 A kérdező kommentje:
volt bent. van meghatalmazàs azzal bement.. a no ezt mondta: hogy o nem tudja megnezni hogy mi van kifizetve es mi nem.. de akkor hogy tudjak h fizettunk v nem? nem ertem... probaltuk hivni 1x vettek fel masik szamot adtak meg nem veszik fel..
2013. nov. 9. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem tudja megnézni? Hát az a dolga, nem? Mindegy, próbálkozni kell, jobb ötletem nincs.
2013. nov. 10. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!