Mi okozza azt, hogy a radiátor hideg? Fel sem melegszik, nem is hallani hogy folyik benne a víz, pedig meg van nyitva?
A többi radiátorba hallani, ha folyik a víz, ebbe nem. Légtelenítettem, nem jött levegő, csak víz. Mi lehet a baj?
Szerelő volt kint 2szer is, ,,megcsinálta",de mivel munkába kellett rohannom,nem ellenőriztem. Még mindig rossz! Külföldön élek, és itteni szerelőt nem hívok többé, az tuti!
Ha egy radiátorban hallani a víz folyását,az nincs tökéletesen kilégtelenitve .Gondolom ez a hideg radiátor a fűtési rendszer végén van .Igy láthatatlanul nem tudom milyen légtelenitési pontokat épitettek be,de ha automata
van ,akkor zárj el 1-2 radiátort,ezáltal a vizforgás felgyorsul,és kilöki maga előtt a levegőt.Ha nem régen gyártott a radiátor,akkor a végén van légtelenitő is .
Vagy a hideg radiátornál a csapot elzárni felül,és a rácsatlakozó hollandit meglazitani,igy a viz kinyomja a levegőt . De hát ehhez szerszámok is kellenek,és szaktudás is .Ha a radiátor vége melegedni kezd,az fűteni is fog.Ha ez egy otthoni f.rendszer,akkor ellenőrizni kell a nyomást,a kifolyt vizet meg pótolni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!