Folyik a wc tartály, nem tudom milyen típusú, mit lehet tenni?
Jó régi, most nyitottam ki először, néhány kép
A gond az, hogy nagyon lassan, de folyamatosan folyik, hangja is van, ahogy jön be a víz. Legkisebbre van állítva a vízszint, de amikor megtölt, szivárog tovább, megtelik és a túlfolyón lecsorog. Ha ilyenkor az elzáró szelepet bentről megnyomom kifelé, a flexi cső felé, akkor eláll, de csak a következő lehúzásig jó.
Boltban azt mondták, hogy Higiénia típusú, adtak is hozzá javítókészletet, de abból csak a belső tömítés passzolt, van egy ilyen pöckös izé, azt nem is tudom micsoda.
Szóval a kérdés, hogy ez milyen típusú tartály lehet és hogyan lehetne megjavítani?
1-es vagyok. Ezt kell fel venned. Látni a képen a felfogatást.
Elmész egy vizes boltba és veszel egy univerzális geberit töltő szelepet (oldalsó bekötésűt) és kicseréled.
Kb 2000 Ft.
Ez új...jó minőség...ű és min 5 évig nincs vele gondod.
Ajánlom a flexi bekötő vezeték cseréjét is,elég rozsdás..ez már kidurranás gyanús !
Amúgy ha helyedben lennék én az egész tartályt kicserélném,mert eléggé leharcolt már szegényke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!