Mennyivel több egy ház rezsije, mint egy családi házé? Biztos több?
Figyelt kérdés
Szerintem max. a fűtés több, de mivel nincs közös költség, így kb. ugyanannyi.2013. júl. 14. 22:01
11/14 anonim válasza:
Bizony soktényezős. Nálunk pl. csak villany és Net van, illetve egy ideig még gázpalack. Nyilván a kerti gépeket és szerszámokat és egyebeket nem számolom ide, mert az ereszdelahajam kategória :)
(A ház méretét nem tudom, olyan 80nm? Nyári rezsi kb. 14 ezer, ebből 4 ezer a Net, télen 20 ezerrel több, igaz, eddig hiányzott a lábazati szigetelés, de nem is fűtünk nagyon melegre, mert az nekünk felesleges.)
12/14 anonim válasza:
Én is írok kicsit neked! Mi egy 75 nm házban lakunk,cserép kályha,gázkazán,rengeteg virág van(Locsolás miatt,esővizet gyűjtünk)van sövény,nyírok füvet szóval minden amit a többiek felsoroltak....De az hogy este kimész a kertbe a hintaágyba,na az megfizethetetlen. :) Mellesleg nekünk kb 35-40000 ft ból megáll fával fűvel kukával mindennel.A gyerekeméknek egy 42nm -es panelban 31000 a közös költség ebben benne van a hideg-meleg víz,fűtés,kuka,lift.Ehhez ha hozzáadjuk a villany máris ugyanott vagyunk.Családi háznál tudsz spórolni alternatív megoldásokkal,a panelnál pedig a szerződésekben fix költségek vannak.
13/14 A kérdező kommentje:
ez így van!
2013. aug. 2. 12:56
14/14 anonim válasza:
Ha a rezsije nem is sokkal több,de fenntartásra is kell költeni egy családi háznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!