G.Béci kérdése:
Mi lehet az oka annak h.van egy lakásba 4 radiátor.Eltekertem mindet a * gombra (vagy ilyesmire).3 nem fűt (hideg).A 4.viszont hiába van lekerve mégis fűt ezerrel?!
Figyelt kérdés
#radiátor #Hőfok szabályzó
tegnap 10:26
1/3 anonim 

válasza:

a 3db ami nem füt... alul is el van zárva.. így nem tud keringeni bennük a fűtővíz.
A 4-ik ..ami meg nem zár el.. az alul nyitva van, de a felső elzáró meg hibás, azaz nem zárja el a fűtővíz keringését ha letekered csillagra.
Erre tudok csak gondolni.
2/3 A kérdező kommentje:
A másik három se lett elzárva sehol.Csak a felső tekerővel.Azoknál működött.Nem fűtenek.A negyediken ugyanezt a műveletet csinàltam.Eltekertem azt a fehér szabàlyzót.De ugyanúgy fűt
ma 06:35
3/3 anonim 

válasza:

akkor a 3 db nak le van tapadva a szelep tányérja. A kézifoganyút vedd le, és az ott lévő pici kiálló tüskét óvatosan nyomkod-húzgáld meg, kb 3mm a munka távolság.
A 4 ik meg , megsérült a zárógumija a szelepen belül. Ahoz le kell venni a fémszelepet (vízleeresztéssel jár) a menetről és egy másik új szelepet kell feltenni oda.
Azért egy fénykép jó lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!