Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyit fogyaszt a gépem?...

Mennyit fogyaszt a gépem? Apámnak igaza van?

Figyelt kérdés

Van egy pcm, tavaly év elején vettem. Azt mondta apám h havonta 10 ezer forint ez pluszba a villanyszámlán. Tavaly emiatt lett 120 ezerrel több éves szinten.

Szerintem ez nagy túlzás!

Gépem:

I7 12700k

Rtx 3080

32 gb ram

6 házventi

Be quiet dark rock 4 hűtő

1 vinyó

2 terra ssd

Fsp 850w táp

tegnap 16:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tavaj semmi egyéb változás nem történt az áram felhasználásotokban, akkor biztosan a pc okozta a többletet.
tegnap 20:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezek a fránya játékok, már csak ilyenek, én eleinte ezért tértem át laptopra akkor még 90W-os tápok voltak hozzá. Most Minigépem van 65W-os táppal.

Ok értem én hogy játékra ez alkalmatlan, de például videóvágással simán megbírkózik pedig nem is I7 csak I3- 9.gen. Integrált grafikával, mondjuk elég régi de 4GB persze ez is csak harmada egy mostani videó kártyának, dedikált kártya lenne hozzá, mondjuk akkor már nem biztos a 65W-ost táp elég lenne.

Tényleg te most őszintén te mikor élsz ha napi 6-7 óra a játék, gondolom a 8-9 órádat csak kialszod. Nem lehet, hogy csak az életviteled nem tetszik apunak, és hozza a különféle érveket?

Azzal együtt, hogy amúgy igaza van, mert a 36 forintal nekem is ez a 6-7 óra 6500 Huf környéke és akkor még ottvan a monitorod is az nem a tápból kapja az energiát.

ma 08:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Magántanuló vagyok egy velem született betegségem miatt, suliba nem tudok járni. Ezért kb ez az egy dolog van amit szeretek, amivel telik az idő és jó az életemben.
ma 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!