Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » 8 hónapja nem fizettem villany...

8 hónapja nem fizettem villanyszámlát, mennyi idő után kapcsolják ki az áramot?

Figyelt kérdés
1 ev a maximalis hatarido? Meg kell egy kis ido mire megszerzem a penzt ra.. meddig nem piszkalnak miatta?

tegnap 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Normál esetben az első elmaradt számla után jön a jelzés és ha azt nem fizeted be akkor nem sokkal rá jön a fenyegetés és aztán a lekapcsolás. Hogy nálad miért nem lépték meg 8 hónap alatt az kérdés.

Minket már úgy is fenyegetett a szolgáltató lekapcsolással, hogy az építkezéskor, amikor ház még nem is volt készen, akkor a postaláda mellé tett számlát elvitte a szél (nem tudom, nem jutott hozzánk el) és azt az 1 számlát, 1037 Ft-t nem fizettük be, miközben TÚLfizetésben voltunk abban az évben, mert korábban is fizettünk még amikor nem is kezdtük el az építkezést és nem fogyasztottunk semmi áramot fél éven át.

tegnap 14:58
 2/5 A kérdező kommentje:
En kb 130 ezerrel tartozom nekik. mondjuk engem is meglep kicsit h meg nem kapcsoltak le
tegnap 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Majd egyszer csak nézel levágták a vezetéket .
tegnap 20:30
 4/5 waland ***** válasza:
100%

Azért nem vágták le mert tél van és kikapcsolási moratorium volt. Jan 5 óta viszont már nincs.

[link]

A visszakötés nagyon drága is lehet szóval ez egy kockázatos kisérlet.

tegnap 20:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem..pár éve bankot váltottam, vittem a csoportos beszedéseket is. Mondtam, hogy nem akarok balhét se az elmaradásból, se a túlfizetésből.

Nem lesz.

Lett. Egyhavi gáz elmaradt.

Már jött is a fenyegető ajánlott levél a kikapcsolásról. Meg a telefon. Jó nagy bírságot is rámvertek.

Azóta kártyával fizetem ki a számláimat.

ma 08:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!