Mi értelme van a diktálási időszaknak?
Igen, ezt benéztem.
Szóval éves leolvasás van nekem csak, és az MVM appban látom, hogy diktálási időszak. Azt hittem ezzel kell elintéznem.
Az EON alkalmazásban kell ugyanúgy diktálnom. Nem úgy volt hogy megszűnik? Már be se enged lépni.
#3 Ha neked is átvette már a gázt és a villanyt is az MVM, akkor az EOn-t már letörölheted.
Míg nálam az egyik még az EOn-é volt, akkor az éves diktálást mindkettőre kellett az ő applikációjában lejelenteni még a Covid idején, de utána is megvolt az opció, hogy fotózhattam az évest, és akkor nem jöttek. De ez már a múlté.
Nem, nem törölheti le az EON-t, mert az elosztó ő maradt.
Az MVM csak a számlákkal foglalkozik - pl. számlareklamáció -, de ez éves leolvasást ők intézik. Vagy embert küldenek ki, vagy az EON-appban lehet fényképezni és elküldeni nekik.
Az éves fotózást az MVM-app - nekem legalábbis - nem engedi..
#5 Én ezt majd csak májusban tudom megmondani, mert akkor van az éves. Viszont tavaly májusban még a villanyom az EOn-nál volt, csak a gázt vette át az MVM (vagy fordítva :D )és akkor még mindkettőt ott fotóztam az EON applikációjában, de már mindkettő MVM.
De ez választható opció volt, mert nem vagyok köteles ilyenkor fotózni, hiszen jön a leolvasó, családi házban lakom, óra a házfalban, így nem szokott az sem gond lenni ha nem vagyok otthon. Csak küldtek egy levelet, hogy ha nem fáradtság akkor lefotózhatnám, és nekik ennyivel kevesebb dolguk van.
Innentől felesleges az EOn app.
#6, én ezt értem és megértem. Csak azt akartam mondani, hogy az MVM-appal sajnos nem lehet kiiktatni az Eon-os éves óraleolvasást.
Marad az, hogy vagy kijönnek vagy te fotózol az EON-appal.
Nekem nincs szerencsém, mert a gázóra a házon belül van. 22 éve élek itt, de még "egyszer sem találtak itthon". (Vicc, mert itthonról dolgozom, így folyton én kajtattam utánuk a postaládába bedobott cetli alapján.)
Szóval nekem jól jött az EON-app. Az, hogy vért izzadtam, mire felkapartam oda az azonosítókat - áram, gáz -, már egy másik kérdés. Hosszú és messzire vezet..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!