Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » E-ON felhasználó azonosítót...

E-ON felhasználó azonosítót hol találom?

Figyelt kérdés

Elfelejtettem a jelszavam és szeretnék kérni újat, de nem tudom hol találom a felhasználó azonosítót. A számlát az MVM next küldi, viszont E-on szolgáltatási területen vagyok, így az MVM-es azonosítókat nyilván nem fogadja el a rendszer, de akkor honnan tudom meg?

Köszi

tegnapelőtt 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Az éves elszámolást amit e-on küld, abban megvan. Vagy szem3lyesen bemész
tegnapelőtt 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Az eonos papír bal alsó sarkában. Ha az applikációhoz kellene - óraállás fényképezése -, nekem nem fogadta el.
tegnapelőtt 17:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Éves elszámolást, illetve papirokat nem kapok az EON-tól.

Számlát csak az MVM-től kapok, amin rajta van bármilyen azonosító.

tegnapelőtt 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Amikor szerződtél velük, akkor adtak papírokat. Az MVM-mel - csak külön velük - nem tudtál szerződni. Lehet, hogy évekkel ezelőtt volt már, de szerződtél velük.
tegnapelőtt 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha semmi közöd az e-on hoz, akkor mit szeretnél tőlük? - MVM ad számlát, oda fizetsz.

Évest egyébként e-on küldi, nekem jön.

Csakis e-onos papírokról vagy e-ontól tudod meg a számodat, más variáció nincsen.

tegnapelőtt 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kell, hogy köze legyen hozzá, mert a kérdező esetében az eon az úgynevezett elosztó. (Az MVM jobb felső sarkán látszik, hogy az a terület kihez tartozik)

Az MVM csak a számlákat állítja ki (meg persze mást is lehet ott intézni), de pl. a leolvasást, hálózatjavítást már az eon intézi.

MVM nincs mögötte álló eon nélkül.

tegnapelőtt 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!