Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hol találom a vízórán a...

Hol találom a vízórán a plombaszámot?

Figyelt kérdés
Kaptam egy nyomtatványt a vízóra leolvasáshoz amire a plombaszámot is rá kell írni. Konkrétan nem igazán találtam megfejtést, hogy hol is van ez, vagy hány jegyű számot (esetleg betűt is) kell keresnem, de ha jól gondolom ez egy zár címkén lévő szám lenne ugye? Na nekem ilyen nincs a vízórán, mivel én csak a vízórák házát és a főelzárok csapjait látom. Minden egyéb be van burkolva a csempe mögé (társasházi albi). Egyébként egy Zenner vízóráról lenne szó

tegnap 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
1 fotót kellett volna feltöltened ide.
tegnap 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A plomba a vizóra bekötő hollandiáján van .Annak van száma .
tegnap 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem a hollandiján, hanem az ezen a kék burkolaton, amit utána ráraknak

[link]

tegnap 19:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nálam csak a ház látszik, amiről le tudom olvasni a vízóra állást. És a két főcsap (meleg, hideg) elzárója.
tegnap 19:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Ilyen kék burkolat (sem más színű) nálam nem látható. Egyébként én is ezt találtam a neten, hogy ezen lenne rajta alapjáraton, de nálam ilyen része nem látható a vízórának.
tegnap 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
3# a plomba van a hollandin, olvass értelmezve.
tegnap 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Ki adta a nyomtatványt ?
tegnap 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!