Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Telekom otthoni szolgáltatás...

Telekom otthoni szolgáltatás lemondása és eszközök leadása postán?

Figyelt kérdés
Szeretném megszüntetni a telekom otthoni internet és TV szolgáltatásomat. Kitöltöttem a lemondási lapot, ezt elküldöm nekik a megadott e-mail címre és utána pedig feladom postán az eszközöket? A postán csak egy szimpla ügyintézőt keressek ezzel és ő adja a telekomos dobozt a visszaküldéshez? Utána van még bármilyen teendőm? Valaki csinált ilyet mostanában?

dec. 12. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:

"ő adja a telekomos dobozt a visszaküldéshez"

Van dobozuk, de nem telekomos és nem ingyen. Mindegy milyen kartondobozba, de bekel csomagolni. Nekem még megvan az eszköz saját doboza, de igen, van egy cím, ahová elkel küldeni csomagként és ennyi.

Ismerősöm nem küldte vissza és valami 40 ezret kiszámláztak neki.

dec. 12. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Beadod az első Telekom üzletben.
dec. 12. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Van dobozuk.

Dolgoztam postán. Inverz csomag a neve és ingyenes.

[link]

dec. 12. 17:57
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm szépen! Bármelyik postai dolgozót kereshetem ezzel kapcsolatban?
dec. 12. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagypostára mész - ahol sorszámokat kell húzni -, a "csomagot adok fel" (valahogy így van kiírva) húzzál számot. Ahol csak ketten-hárman dolgoznak, ott mindenki tud mindent. Ha meg nem tudja - elég ritka az inverz csomag -, majd összedugják a fejüket és megoldják.

Vidd nyugodtan.

dec. 12. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha még aktuális a kérdés: magából az okoseszközből lett eleged vagy csak a telekom szolgáltatóból?
dec. 20. 14:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Költözés miatt fogjuk megszüntetni. Alapvetően meg voltunk elégedve a Telekommal. Bár igazából vidéken felénk csak ez volt😅. De nem volt vele gond, le is kopogom. (Csak szerintem kicsit drága)
dec. 20. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!