Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogy fok nornalis a hazban télen?

Hogy fok nornalis a hazban télen?

Figyelt kérdés

140 nm2 es hazban lakunk, igy nagyon sporolnunk kell a gazzal, hogy ne lepjuk àt a tanogatott évi 1700m3 t. Így 20.5 fokra tudunk futeni ugy, hogy ket szoba le is van zarva es nem futjuk…

Nekem ez nem kellemes sokszor fazom. Amugy is fazos vagyok, a ferjem azt mondja nincsen hideg.. nem erzem konfortosan magam itthon. Remelem eljon az ido mikor nem lesz ez a korlat, hogy csak 1700m3 ig van normal aron a gaz, nert ez kicseszes azzal aki nagy hazban lakik… aki kicsi lakasban lakik nyilvan annak nem szamit hogy 23 vagy 24 fokra fut fel..

nov. 24. 23:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23
nov. 25. 18:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Az optimális hőmérséklet 18 és 24fok között van, igény szerint, mivel személyenként eltérő. A fűtést illetően megállapítható hogy a helyzet jobb nem lesz; a gáz nem lesz olcsóbb, a villany sem. Javaslom hogy pluszba tegyetek be egy vaskályhát, aztán majd melléülsz amikor fázol. A másik lehetőség amellyel a ház átlaghőmérséklete gazdaságosan növelhető az a gázkazán mellé telepített vegyestüzelésű kazán.
nov. 25. 22:42
 13/14 anonim ***** válasza:

No, nálunk ugyanez. :( 21.5-re van véve nappal, délután 6 és éjfél közt felveszem 22.5-re, az pont jó. Éjfélkor visszakapcsol 21.5-re. De én is fázok, viszont ha fentebb veszem, akkor a gatyánk rámegy. :(((

Mi most intézzük a szigetelést, de aki azt mondja, hogy megéri, az még nem számolta ki.... mi már 50 évesek vagyunk, gyerekek 13-14 évesek. Tehát jó esetben is még max. 10 évet lakunk 4 szobás házban. Ha most a 7 milliós szigetelést megcsináltatom, akkor is kell 1M és 12 évig fizetem a 3milliót. Tehát 4 milliót teszek bele. Ígyis legalább 10 év, mire megtérül a befektetett pénz, de akkor már nem tervezek itt lakni. Szóval vagy a 30 éveseknek jó ez a program vagy a következő lakó fog jól járni vele.

nov. 26. 12:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A legtobb embernek a laba szokott fazni, erdemes otthon bundas mamuszban jarkalni. Az elektromos labmelegito is eleg jo, en 10k korul vettem emagrol egy szurke Adler markajut, foleg telen, mikor bejovok a hidegrol, nagyon jo.
nov. 26. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!