Melyik az olcsóbb sima turbo gázkazánnal fűteni vagy klímával?
Figyelt kérdés
nov. 20. 19:05
1/6 anonim válasza:
Nem tudom mit nevezel turbo gázkazánnak, talán kondenzációsra gondolsz? Nekem ez sokkal kellemesebb, mint a klíma. A jelenlegi energiaárak mellett olcsóbb is.
2/6 anonim válasza:
Nekünk is turbós van.80 m2 nem fűtenék klimával.
3/6 Bogica0616 válasza:
Átmeneti időben, amíg nincs kint 5 foknál hidegebb a klíma jobb, főleg mert nem kell olyankor fűteni az egész házat. A rezsicsökkentett keretig a gáz olcsóbb télen, felette a klíma jobb.
4/6 anonim válasza:
A gázt lassan el lehet felejteni, mert Orbán hiába nyalja ki Putyin fenekét, attól még a gázt Putyin bármikor elzárhatja.
5/6 anonim válasza:
H tarifás árammal, klímával a legolcsóbb fűteni. Nem H tarifával már necces a kondenzációs kazán, illetve, ha túlléped a rezsihatárt akkor drágább lesz, mint a kondenzációs. Sima turbós kazánnal egy kicsit drágább mint kondenzációssal, de ez függ a fűtési rendszeredtől is, illetve az előremenő víz hőfokától is.
6/6 anonim válasza:
Sima turbós kazánt lehet még beszereltetni? Ez nekem új. Úgy tudtam, hogy ma már kizárólag kondenzációst szabad telepíteni. Rosszul tudom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!