Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Győr környéki lakosként...

Győr környéki lakosként milyen módon tudom elérni az MVM Nextet..(azon kívül hogy, odamegyek, sorszámot húzok és sorba állok... Órákat várok)?

Figyelt kérdés

Valami email cím vagy telefonszám, amint kapcsolatba tudok lépni velük...

(Gáz - ügyintézés.... Gáz fogyasztás című téma...)

Nagyon köszönöm előre is.

tegnapelőtt 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet időpontot is kérni. Gáz miatt kevesen mennek oda, akár holnapra is tudsz időpontot kérni szerintem.
tegnapelőtt 10:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ...

De a 'szerintem' szó arra utal hogy konkrétan nem tudott csak gondolsz valamit...

Én viszont konkrétan is intézkedtem már körülbelül egy éve

... Gáz ügyben... És például telefonon sem lehet őket elérni...

Nyomogatni kell a gombokat kifulladásig.

És bizony oda kellett menni és bizony sorszámot kellett húzni és bizony várni kellett kb. két órát

tegnapelőtt 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nemrégiben jártam MVM Next Ügyfélszolgálaton külön gáz és villany ügyben is, mindkét alkalommal időpontot foglaltam. Tíz percnél többet nem vártam. Telefon kb. esélytelen és nem is lehet bonyolultabb dolgokat úgy normálisan intézni. Amikor ott jártam nagyon segítőkészek voltak.
tegnapelőtt 10:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi.... Hát épp ez a probléma, be kell menni időpontot kérnék is aztán meg ügyeleti intézni is

(Vidéki wok)

tegnapelőtt 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!