Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Körülbelül mekkora és milyen...

Körülbelül mekkora és milyen lakás fűtéséhez elég a rezsicsökkentett áron kapott gáz?

Figyelt kérdés
Én inkább megfagyok, de nem fizetem ki azt a lehúzós piaci árat. 100 m2 lakás.

nov. 11. 15:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Oldfire, igazad van. Engem nem hülyít, pont azért akarok benne maradni az úgynevezett rezsicsökkentésben. Egy fillért sem akarok kiadni a hatalmas úgynevezett piaci árra.
tegnapelőtt 06:20
 12/13 A kérdező kommentje:

7-es: persze, hogy örülök annak, hogy van vezetékes gáz.

Érdekes módon nálunk októberben-novemberben kell jobban fűteni mindig, bármivel is fűtünk. Aztán átmelegednek a falak, plusz megszokjuk a hideget, és december közepétől a szezon végéig kevesebbet kell fűteni.

A válaszok alapján úgy tűnik, hogy éves szinten benne maradunk a keretben, de a havi leosztást nem fogjuk követni. Az első három hónapban több kell, mint az átlagfogyasztás, később kevesebb.

tegnapelőtt 06:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Kb 150m² AA kategóriás házra elég a rezsikeret.
tegnapelőtt 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!