Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Körülbelül mekkora és milyen...

Körülbelül mekkora és milyen lakás fűtéséhez elég a rezsicsökkentett áron kapott gáz?

Figyelt kérdés
Én inkább megfagyok, de nem fizetem ki azt a lehúzós piaci árat. 100 m2 lakás.

nov. 11. 15:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Oldfire, igazad van. Engem nem hülyít, pont azért akarok benne maradni az úgynevezett rezsicsökkentésben. Egy fillért sem akarok kiadni a hatalmas úgynevezett piaci árra.
nov. 12. 06:20
 12/17 A kérdező kommentje:

7-es: persze, hogy örülök annak, hogy van vezetékes gáz.

Érdekes módon nálunk októberben-novemberben kell jobban fűteni mindig, bármivel is fűtünk. Aztán átmelegednek a falak, plusz megszokjuk a hideget, és december közepétől a szezon végéig kevesebbet kell fűteni.

A válaszok alapján úgy tűnik, hogy éves szinten benne maradunk a keretben, de a havi leosztást nem fogjuk követni. Az első három hónapban több kell, mint az átlagfogyasztás, később kevesebb.

nov. 12. 06:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Kb 150m² AA kategóriás házra elég a rezsikeret.
nov. 12. 12:44
 14/17 anonim válasza:
129 nm2 es hazban elunk, szigetelt modern haz. Egy szobánk le van zarva nem futjuk.Csak gazzal futunk. Hat mit ne mondjak, 20 fokra tudjuk futeni most igy hogy van ez a korlat…… epp hogy beleferunk igyis az 1729m3 be….. es nem mondanam hogy kellemes a homerseklet itthon, nagyon vagyom a 23 fokra… de sajnos a hetszeres gaz durva lenne…. :/
nov. 24. 23:13
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Miért nem raktok be egy kályhát pluszba?
nov. 25. 09:00
 16/17 mindentudó99 ***** válasza:
#14 Kondenzaciös a kazán? Ha nem akkor egy cserével jól járnál. Ha az akkor nem tudom hogy nem fertek bele. Bár drága. Azt lehet tenni hogy valamennyit kiváltasz fával jobb kandalóval. Hétvégenként ha akkor otthon vagy azzal fűtesz.Az se olcsó de jobb mint tullépni a gáz kedvezményes keretét. Akkor magasabbra vehetnéd a gázt. Én minden fahulladékot összeszedek a kertből. Ősszel ezeket tüzelem a vegyesbe
nov. 25. 11:21
 17/17 A kérdező kommentje:
16-os: jó ötlet számomra is, van is nagyon sok fahulladék a ház körül, sőt, még némi brikett is. Csak félek a tűztől, azért nem merek betetetni egy kályhát. Pedig van külön kémény erre, csak már évtizedek óta nem használtuk.
nov. 25. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!