Mi. Történik akkor ha később fizetem be a gáz számlát? most 25 ikéig van határ idő de ezt már eben a hónapban egyéb okok miatt már csak jovohonap elején fizetem be! Mennyi a. Késedelmi kamat?
Figyelt kérdés
nov. 11. 08:05
1/2 anonim válasza:
Kapsz rá pár forint késedelmi kamatot, ennyi.
Ne idegeskedj! Csak próbáld meg nem rendszeressé tenni, mert a számlákat mindenképpen ki kell fizetni, mindegy hogy az ehavi vagy következő havi fizetésedből. Könnyű megcsúszni de aztán nehéz vele visszaállni, inkább más kiadást halassz és a számlákat fizesd be először.
Ha simán csak később fizeted be akkor küldenek esetleg egy sms-t vagy email-t, a számlán az lesz hogy még nincs fizetve és pár forinttal többet számláznak legközelebb. Tényleg csak pár forinttal, nem pár százzal.
2/2 anonim válasza:
Semmi, én szinte mindent mindig 1-2hónap késéssel fizetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!