Ma jöttem haza a nyaralásból. Észre vettem hogy nem fizetettem be a víz szamlámat. Soha nem fordult még elő velem. Már 10 napja be kellett volna fizetnem. Mit csináljak? Fizessen be a régit. Vagy küldik a felszólítást? Csak hétfőn tudom befizetni
Figyelt kérdés
Akkor lesz posta. Vagy fizessem be Netbankon keresztül? Csekken jön nekem. Nem fogják kikötni?2023. aug. 19. 23:52
1/8 anonim válasza:
Fizess be. No para.
Ennyi idő alatt le se könyvelik.
2/8 anonim válasza:
Nekem 1% felárat szoktak felszámolni ha kések fizetéssel.
Rendszeresen elnézem mert papír nem jön csak a díjbeszedős internetes felületen jelenik meg.
Rá következő számlán küldik a büntit.
3/8 hosszúhajú válasza:
nem úgy van az hogy hipp hopp kikötik. jön majd egy figyelmeztetés, aztán jön majd egy 8 napon belül fizesd be, szóval vannak fokozatok és felszólító levelek. nyugi!
4/8 anonim válasza:
Csak fizesd be és kész. Én volt, hogy egy hónapig nem fizettem be, csak a következő csekkel írták, hogy nyilván elfelejtettem és küldtek új csekket.
5/8 anonim válasza:
Fizesd be a régit. 10 nap nem a világ. Van ahol hónapokat csúsznak.
6/8 anonim válasza:
vagy a csekken lévő QR kóddal, vagy bemész a Váci úti pénztárba, és ott a befizetéskor megbocsájtást(is)nyersz.
7/8 anonim válasza:
Irigylem, hogy ez a legnagyobb problémád.
Kíváncsi lennék, hogy mekkora az a tetemes vízszámla??
lehet vagy 3ezer Ft ...
8/8 anonim válasza:
"a csekken lévő QR kóddal"
iCsekk applikációval akár a tűzijáték alatt is befizetheted ... vagy utána.
Az előnye az applikációnak, hogy nem kell postára menni, sorban állni, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!