Érdemes kb. 3 fokkal lejjebb venni a fűtést mikor dolgozom (8 órában) vagy felesleges mert 8 óra után a kihűlt ház felfűtése miatt nem fog csökkenni a rezsi?
Figyelt kérdés
Turbo kombi gázkazánnov. 7. 09:00
1/7 anonim válasza:
Én munkaidőben és éjszakára 18fokra programoztam a termosztátot.. 15:00tól 20:00ig pedig 22fokra.
2/7 Mad Max2 válasza:
ha nincs otthon senki, érdeems kicsit lejebb vennia termosztátot
3/7 anonim válasza:
BB Energetikától, már igazából mindegy olyan jelentéktelen összegről van szó. Nekem 96 m2es AA energetikás van, 20 fokon évi 45000 ft a fűtés, 22-ön pedig 50000 ft. Gázkazánnal!!! + melegvíz 15000 ft/év
5/7 A kérdező kommentje:
4. radiátor
nov. 7. 11:54
7/7 anonim válasza:
2018tól épített házak min követelménye.
30n+f + 10cm eps80
12 cm eps100 a padlóban, padlófűtés esetén 15 cm.
Födém 25 cm gyapot.
3 rétegű üveggel ellátott meleg peremes nyílászárók.
2022-ben tették hozzá a 25% zöld energia részt, amit egy sima kandalló is teljesít a nappaliban a gázkazán mellett.
Idén megint szigorítottak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!