Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Vajon tényleg fűtési szezonban...

Vajon tényleg fűtési szezonban vagyunk már? Kint lehűlt a levegő jelentősen csapadék is képződött, de még csak szeptember közepe van.

Figyelt kérdés
Főleg egyedülállóknak szólna a kérdésem, de persze nem zárom ki a családosakat sem. (Bár most inkább ők élveznek elsősorban állami támogatást szükség esetén.)

szept. 15. 05:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a kimerítő tájékoztatást a 4-es válaszolótól!

Mindenkinek hálás vagyok a fáradságáért! :)

Jöhetnek még visszajelzések!

szept. 15. 12:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Nálam még nincs fűtésszezon, de már készülök rá, ha nem esik hasogatom a fát és porciózom az évek alatt összegyűjtött 100db banánosládámba, amivel kényelmesen vihetem majd be a házba napi adagokban.

Amúgy még nem fűtök, még 1hét múlva 22fokokat mondanak, az sem kizárt, hogy még lehet több is... volt olyan év, mikor pktóberben még strandoltam balatonon...

Most melegítőnaci, melegítőfelső, mamusz és így vagyok itthon.

Ha meg fáznék, pokróc.

szept. 15. 12:52
 13/15 anonim ***** válasza:

A külső hőmérőm már egy hete nem mutatott 11 foknál melegebbet, és augusztus utolsó hetében is már 12-15 fok volt, de ekkor még napközben jó idő volt.

Több mint 1,5 hete megy a gázkazán, a termosztát alapján szabályoz szóval nem megy feleslegesen. Ritkán kapcsol be, akkor is rövid időre.

szept. 15. 13:04
 14/15 Bogica0616 ***** válasza:
13. Te merre laksz? Mert itt nálunk még pénteken 26 fok volt Elite még 32.
szept. 15. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:
5-ös: egyedülálló vagyok. Csak a jelleggörbe alapján fűtök. Valahogyan ki tudnám gazdálkodni a piaci árat is (legalábbis egy keveset), de elvből nem fizetek ilyen kényszerű adót. Olajradiátorral segítek be, így is fázom, de kibírom.
okt. 15. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!