Most olvastam a pelenka.hu oldalon, hogy szeptembertől jelentősen drágul a pelenka ára országosan. Ez mennyire lehet valós?
Miért ne lehetne valós, akkor mindennek az ára emelkedik kb napról napra is.
Jó fejek, hogy legalább előre szólnak
Ez így nem igaz, nyilván nem fog mindenki árat emelni, inkább azok a kisebb vállalkozások, akiknek mostantól fog drágulni az energia. Pl. egy ilyen DM már régóta emelt rezsit fizet, a pelenka.hu még nen szerintem.
Ez inkább amolyan kampányfogás, hogy most gyorsan rendelj tőlük nagyobb adagot.
Jó, nem arra gondoltam amúgy én se, hogy 2 évre előre betárazok belőle. Csak most pont akciós a Tescoban, gondoltam akkor veszek pár csomaggal itthonra.
Csak nem tudom, hogy most csak a pelenka.hu-n lesz drágább, vagy mindenhol.
Köszönöm szépen, kérdező!
Nekünk is kell hamarosan pelust rendelni (mindig nagyobb pakkot rendelünk, ahol épp akciós). A hírek hallatán azt hiszem, én is megejtem még augusztusban.
Igen, ilyenkor örülök én is, hogy moshatózunk :D
Hozzáteszem, ez kb. heti plusz 2 mosást jelent - és csak télen szárítózok -, és még így is beleférünk a 210 kWh-s keretbe.
De ha nem férnénk, akkor is jobb havi plusz 2 ezret fizetni, mint plusz 10-12-t....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!