Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Fizet valamit a biztositó ha...

Kedd99 kérdése:

Fizet valamit a biztositó ha nem tudom számlával igazolni a szerelést ?

Figyelt kérdés
Csötörésünk volt és mivel az összes szakember akit találunk 2-3 hét mulva ért volna rá ezért megcsinálta 1 ismerös aki ért hozzá viszont nem számlaképes. Az udvart én ástam fel tehát arról sincs semmi. Képek készültek valamit video is és belett jelentve a vizesekehz is akik már egyszer jártak kint és még 1x kijönnek hogy leigazálják. Az érdekelne hogy ilyen esetbe fizet valamit a biztostió vagy mivel nincs számla ezért kár vele bajlodni ?

aug. 30. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A biztosítónak is be lett jelentve, amikor történt?
aug. 30. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Most akarod bejelenteni a kárt, amikor már kész a munka? Egyébként nekem fizettek számla nélkül is a saját helyreállítási munkámra.
aug. 30. 17:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A biztosítás általában azt a kárt fizeti, amit a csőrepedés okoz, magát a vezeték javítását nem. Pl a fürdőszobában a csempét, amit le kell szedni miatta, de a csődarab cseréjét már nem. Olvasd el, mi van a szerződésedben, lehet, hogy nálad más.
aug. 30. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
NEM! 100%!!!
aug. 30. 18:37
 5/10 mindentudó99 ***** válasza:
Barmilyen kár ért semmilyen számka bem kelkett. Most vihar volt a szüleimnél leesett pàr cserép. Azonnal utaltak ötvenet fényképek alapjá. Aztán najd küldenek még 100-at. Nálam csőtörés volt ott se kellett számla
aug. 30. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk előbb be kell jelenteni, aztán küldenek egy velük szerződésben álló szerelőt, azt fizetik x. forintig, mást nem.
aug. 30. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
A konkrét szerzödéstől füg. A kárt mindenhol igazolnod kell, de van ahol nem érdekli őket hogy hogy oldod meg, csak kapsz rá x összeget.
aug. 30. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Általában fizet, de neked nem fog.

Kihagytad a kárfelvételt amit a biztosító embere végez el személyesen.

aug. 31. 04:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Remélem a munka előtt jelezték a biztosító felé a gondot és fényképeztél mindent.

Nem fontos a számla egyébként van hogy ki sem mennek ellenőrizni.

Megnézik az adatokat és megállapítanaj egy összeget.

aug. 31. 08:10
 10/10 anonim ***** válasza:

A biztosítási szerződésekben általában kikötik, hogy 48-72 órával az esemény után be kell jelenteni a kárt. Ilyenkor a biztosítónak joga van eldönteni, hogy küld-e kárbiztost, aki felméri a kárt vagy esetleg csak fényképet kérnek vagy én már jártam úgy, hogy még azt sem kértek, és megállapít egy összeget. Ezt az összeget simán elutalják a számládra és azzal és úgy csináltatod a helyreállítást akivel akarod, nem kell számlát benyújtani.

Utólagos bejelentést és javítást nem fizet a biztosító.

aug. 31. 09:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!