Fizet valamit a biztositó ha nem tudom számlával igazolni
a szerelést ?
Figyelt kérdés
Csötörésünk volt és mivel az összes szakember akit találunk 2-3 hét mulva ért volna rá ezért megcsinálta 1 ismerös aki ért hozzá viszont nem számlaképes. Az udvart én ástam fel tehát arról sincs semmi. Képek készültek valamit video is és belett jelentve a vizesekehz is akik már egyszer jártak kint és még 1x kijönnek hogy leigazálják. Az érdekelne hogy ilyen esetbe fizet valamit a biztostió vagy mivel nincs számla ezért kár vele bajlodni ?
A biztosítónak is be lett jelentve, amikor történt?
aug. 30. 17:40
2/10 anonim válasza:
Most akarod bejelenteni a kárt, amikor már kész a munka? Egyébként nekem fizettek számla nélkül is a saját helyreállítási munkámra.
aug. 30. 17:42
3/10 anonim válasza:
A biztosítás általában azt a kárt fizeti, amit a csőrepedés okoz, magát a vezeték javítását nem. Pl a fürdőszobában a csempét, amit le kell szedni miatta, de a csődarab cseréjét már nem. Olvasd el, mi van a szerződésedben, lehet, hogy nálad más.
aug. 30. 17:44
4/10 anonim válasza:
NEM! 100%!!!
aug. 30. 18:37
5/10 mindentudó99 válasza:
Barmilyen kár ért semmilyen számka bem kelkett. Most vihar volt a szüleimnél leesett pàr cserép. Azonnal utaltak ötvenet fényképek alapjá. Aztán najd küldenek még 100-at. Nálam csőtörés volt ott se kellett számla
aug. 30. 18:58
6/10 anonim válasza:
Nálunk előbb be kell jelenteni, aztán küldenek egy velük szerződésben álló szerelőt, azt fizetik x. forintig, mást nem.
aug. 30. 19:59
7/10 anonim válasza:
A konkrét szerzödéstől füg. A kárt mindenhol igazolnod kell, de van ahol nem érdekli őket hogy hogy oldod meg, csak kapsz rá x összeget.
aug. 30. 22:35
8/10 anonim válasza:
Általában fizet, de neked nem fog.
Kihagytad a kárfelvételt amit a biztosító embere végez el személyesen.
aug. 31. 04:16
9/10 anonim válasza:
Remélem a munka előtt jelezték a biztosító felé a gondot és fényképeztél mindent.
Nem fontos a számla egyébként van hogy ki sem mennek ellenőrizni.
Megnézik az adatokat és megállapítanaj egy összeget.
aug. 31. 08:10
10/10 anonim válasza:
A biztosítási szerződésekben általában kikötik, hogy 48-72 órával az esemény után be kell jelenteni a kárt. Ilyenkor a biztosítónak joga van eldönteni, hogy küld-e kárbiztost, aki felméri a kárt vagy esetleg csak fényképet kérnek vagy én már jártam úgy, hogy még azt sem kértek, és megállapít egy összeget. Ezt az összeget simán elutalják a számládra és azzal és úgy csináltatod a helyreállítást akivel akarod, nem kell számlát benyújtani.
Utólagos bejelentést és javítást nem fizet a biztosító.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!