Ez a gázár valós lehet?
Figyelt kérdés
Egy 24nm egy szobás garzon lakást vettem ki 1 éve, ahol 21 fokra be van állítva a fűtés azaz 2 állás van 19 és 21 fok manuálisan nem tudok hozzá nyúlni.Fűtés szezonba 10 vagy néha több mint 10 napot nem voltam otthon ilyenkor 19 fokon ment a fűtés ez azóta változott más munkám lett, amikor otthon voltam 21 fokon ment a fűtés, ha el ementem valahova levettem 19 fokra. fizettem a 8-9 ezer ft-os átalányt, amivel nincsen gond viszont elszámolásnál még 17 ezer ft minuszba jöttem ki azaz 130 ezret fizettek a fűtésre egy 24 nm lakásnál ahol 19 és 21 fok van? Amikor beköltöztem onnantól lett átalány és valamit a főbérlő meg a gondnok csináltak a fűtéssel elvileg okos fűtés érzékelőt szereltek be meg, hogy a szomszédtól ne jöhessen át a gáz valami záró szelep féleség mert közös kombikazánon van 3 ház.aug. 5. 12:55
1/6 A kérdező kommentje:
elmentem* fizetek*
aug. 5. 13:00
2/6 anonim válasza:
Nézesd meg gázossal. Nem jók az ilyen “fonódó” rendszerek, mert akár a három lakás fűtését vehetik alapul, ha 1 kazán van.
3/6 A kérdező kommentje:
Elvileg külön van külön óra van, csak ugye, hogy a szomszéd gáza ne jöjjön át valamit alakítottak és nem tudom én sokallom, 24 nm nem voltam otthon 10-15 napokat hónap függően számoljunk átlagba 10-el mert volt amikor többet voltam otthon és 19-21 fokról van szó szerintem itt jóval feljebb van az ár mint kéne.
aug. 5. 14:14
4/6 A kérdező kommentje:
Viszont köszi a normális választ!
aug. 5. 14:14
5/6 A kérdező kommentje:
külön óra van* már írni se fogalmazni nem tudok :D
aug. 5. 14:17
6/6 anonim válasza:
1 fűtésszerelővel azért megnézetném mit kutyultak össze .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!