Eon éves diktálás, hogyan?
Figyelt kérdés
Az idei évtől már nem jönnek ki, hanem az új eon applikációval lehet intézni az éves diktálást.
A problémám az lenne, hogy a H tarifás óra kétszer szerepel az appban. Két tételt kellene felvinni, a csúcsidőszakot és az azon kívülit, a telefonos ügyfélszolgálat szerint. Ebben a sorrendben. De a tavalyi éves adatok magasabbak, mint az ideiek. Tehát valami nem jó.
Ti hogy diktáltok?
Elnézést a buta kérdésért, új az óra (tavalyi), és korábban még sosem kellett diktálni.
jún. 27. 10:21
1/7 A kérdező kommentje:
Gondolom azért magasabb az érték, mert az Eon magasabb fogyasztást tippelt, de nem ez lett a valóság, viszont a tényeket nem engedi rögzíteni.
jún. 27. 10:26
2/7 anonim válasza:
keresd elő a használati utasítást amit kaptál, vagy típus alapján google. Aztán abban megtalálod mivel jelölik a csúcsidőszakot, meg a másikat. Az órán van egy nyomógom azt nyomkodjad.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezek megvannak. Világosan le van írva melyik kód mit takar. A probléma az hogy az órán szereplő adat kevesebb a korábban a szolgáltató által rögzítettnél
jún. 27. 10:50
5/7 A kérdező kommentje:
Igen :D de nem engedi felvinni az appba emiatt, és ha nem viszem fel időben akkor meg majd duplán pörög. Ki van ez találva. Nem értem miért kellett ezt az appot is behozni. Csak ideges vagyok tőle
jún. 27. 11:01
6/7 anonim válasza:
Akkor fotózd le és menjél be vele a szolgáltatóhoz
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, az lett végül. Elküldtem emailben. Köszi a választ. 🤗
jún. 27. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!