Mennyi vízdíjat fizettek havonta?
Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 15:45
1/15 Katona Dius válasza:
Kertes ház, kb 150 m2. Két fürdőszoba. Ketten vagyunk. Olyan 7000Ft körül van a havi fogyasztásunk.
2/15 anonim válasza:
2 m3 kb 2.000 Ft. Egyedül élek.
3/15 anonim válasza:
Ketten vagyunk. 4-5 ezer szokott lenni a vízdíj 2 hónapra, tehát olyan 2000-2500/hó. A csatornadíj viszont ennek közel a duplája. 12-13 köbméter vízet használunk/hó.
4/15 balidori válasza:
Szintén 7000 Ft körül két főre, kertes házban.
5/15 anonim válasza:
2800 forint kb. egyedül élek,de nyáron szoktam locsolni is,akkor több.
6/15 anonim válasza:
Ketten vagyunk, én itthonról dolgozok így többet használok valamivel. 2 havonta fizetünk 4-5 ezret (csatornadíjjal együtt).
8/15 Noren1989 válasza:
22k volt a teljes, egy, elmúlt évem.
9/15 anonim válasza:
Ketten vagyunk, havonta kb 2 m3 melegvíz, 3 m2 hidegvíz a fogyasztásunk, tehát kb havi 5m3, de sokat főzünk, mosunk, fürdünk (versenysport). A számla kéthavonta jön, csatornadíjjal együtt.
10/15 anonim válasza:
Amíg egyedül éltem 4-7 köbméter között fogyott (inkább 4-5 volt az átlag), ketten pedig 9-10. Fogyasztás alapján fizetem minden hónapban, 6-7 ezer szokott lenni mindennel együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!