Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Az MVM tényleg olyan trágya...

Az MVM tényleg olyan trágya szolgáltató?

Figyelt kérdés

Nem sokára át fogunk kerülni az E-ON-tól az MVM-hez. Gázt már nekik fizetjük, de ott nincs mérőóra, csak tűzhelyátalány, de azt már megtapasztaltam, hogy a rendszerük gagyi, hol működik, hol nem.

De olyanokat hallottam, hogy nem lehet normálisan beírni a mérőállást, mert csak befotózva fogadják el meg, rövid az időablak a mérőállás rögzítésre és ha elfelejted beírni, akkor áttesznek átalányba ahelyett, hogy becsléses számlát készítenének.

Akinél már az MVM szolgáltatja az áramot, mi a tapasztalat? Olyanokat kérdeznék, akik havonta diktálják a mérőállást neten. Az app mennyire használható?

máj. 9. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem jó az átalány, mert havonta ugyanazt az összeget kell befizetni icsekken, otthonról és így havonra csak egyszer kell figyelni rá 2 percig.
máj. 11. 15:27
 12/15 A kérdező kommentje:
A csekket meghagyom a nyugdíjasoknak, én csoportos beszedéssel fizetek. És nem kell átalány, mert eléggé változó a fogyasztás. Nyáron a klíma miatt van 350 is, télen sokszor csak 180.
máj. 11. 18:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Havi 180-at fizetnék , és csak leolvasáskor kell ellenőrizni.
máj. 11. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Időnként emailben az "EON Logo" küld elmaradásról értesítést, hogy papír kimélése okán náluk fizessem be a számlát.

De azon kívül minden OK.

máj. 16. 18:59
 15/15 anonim ***** válasza:

"csekket meghagyom a nyugdíjasoknak"

A munka mellett is van idő ellenőrizni a számlát, csekket.

:)

máj. 16. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!