Mamánál így is kikapcsolják az áramot?
Figyelt kérdés
A mama szombat este sírva hívott fel, hogy el van maradva egy számlával és 04.08tól vélhetőleg kikapcsolhatják nála az áramot.
Interneten keresztül icsekk alkalmazásban befizettem neki az elmaradt csekket és az eonnak a bizonylatot elküldtem emailben meg mmsben is átküldtem a bizonylatot, de nem tudom hogy ez elég lesz e.
Esetleg ha kimennek hozzá és megmutatja a befizetett bizonylatot az segít valamit? Vagy ez már veszett ügy?
Mondtam neki hogy ilyet soha többet ne csináljon és mostantól elfogom neki kérni a csekkjeit
2024. ápr. 7. 15:02
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, nem kapcsolták ki neki az áramot egyáltalán nem is jöttek ki
2024. ápr. 10. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!