Azon kívül, hogy kidobálom, mit tehetek még, ha az én címemre jön más közüzemi számlája állandóan?
A korábbi lakó új címre költözött, de valamiért értesítési címnek az én ingatlanom van beírva neki, és ha új postás van, minden levelét ide dobja be. A szóljak neki opció nem kivielezhető, és elmúlt 40 éves, szóval talán tisztában van vele magától is, hogy ha elköltözött valahonnan közel 10 éve, akkor át kellene íratni a címet. Főként, hogy az én címem szerepel ezeken a számlákon akkor is, ha ő kapja kézhez a levelet.
Van erre valami megoldás? Vagy marad az, hogy kidobálom a szemetét a kukába?
Ha normálisan állnál hozzá szólnál neki.
Lehet folyamatban van az ügy.
Ugyanez van nálam is.
5 éve folyamatosan hozzám dobálják be a korábbi lakó leveleit.
Minden évben szólok a postásnak,minden évben bólogat rá,hogy jó-jó akkor nem dobja be,ennek ellenére mindig bedobálja hozzám.
Tavaly a navtól is kijött egy ember,hogy xy lakót keresi.mondtam hogy fogalmam sincs hol lehet a régi lakó.
Nem kérte,de mutattam azért neki lakcím kártyát,hogy én lakok abban a lakásban
3 fel sem merül benned a gondolat hogy már megtettem néhányszor?
Gondolom neked eszedbe sem jutna, ha egyből így reagálsz.
Lehet, hogy a 10. jubileumi évben szeretné megtenni ezt, igazad van, türelmesen várok, hátha épp folyamatban van az ügy! Köszönöm az értékes hozzászólásod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!